Zaterdag 3 juli was een geweldige dag voor Kinderen van Lima! Kenyi en Liz waren uitgenodigd om deel te nemen aan het TEDxYouth Peru evenement. Ze wonen allebei in de Valle Ecologico gemeenschap, hoog in de heuvels rond Lima. Ze zijn al meer dan een jaar niet meer naar school geweest, volledig afgesloten van de wereld. Samen met Bruno en Vladimir, twee van onze geweldige vrijwilligers en vrienden, hebben we zonnepanelen en wifi geïnstalleerd om elektriciteit en connectiviteit te brengen en hebben we een paar laptops gebracht om hen een venster op de wereld te geven!

Afgelopen weekend hebben ze contact gehad met bijna 500 kinderen uit heel Peru, allemaal briljante jonge mensen, toekomstige leiders van Peru. Vrienden maken en van elkaar leren. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend en normaal voor velen van ons, maar het is een belangrijke mijlpaal in hun leven - ze BESTAAN!

Hartelijk dank aan Bruno en Minna voor het coördineren van dit alles, aan Pia van TEDxYouth voor de uitnodiging en aan al onze supporters die ons helpen om deze prachtige dingen mogelijk te maken!

Deelname aan TEDxYouth!
Schuiven naar boven