Voor het jaar 2022 is ons voornaamste project de bouw van een "mistnetten"-installatie om water uit de mist te halen. Dit project is de voortzetting van het testproject dat in 2021 werd uitgevoerd en bestaat uit 3 fasen:
1. Bouw van 3 watertanks van 15 kubieke meter
2. Opzet van een waterdistributiesysteem om water beschikbaar te maken voor alle gezinnen in de gemeenschap
3. Bouw van 10 grote mistnetten (6 x 4m), aangesloten op de watertanks (deze 3e fase zal voltooid zijn in april 2023, aan het begin van het mistseizoen)


Het project wordt uitgevoerd met de leiders van de gemeenschap, onder leiding van onze vriend-ingenieur Vladimir en onder toezicht van Bruno, onze vertegenwoordiger in Lima. De bouwwerkzaamheden worden volledig uitgevoerd door de mensen van de gemeenschap, zodat het project goed ondersteund wordt door de lokale bevolking. Wij zijn onder de indruk van hun harde werk en hun inzet om hun levensomstandigheden onder moeilijke omstandigheden te verbeteren en wij zetten ons meer dan ooit in om hen te helpen!

Water uit de mist halen
Schuiven naar boven