De huidige crisis treft de kinderen en hun gezinnen in de sloppenwijken van Lima zeer hard. Door de sluiting en de noodtoestand zijn de meeste gezinnen zonder inkomen gevallen, met als direct gevolg dat ze van de ene op de andere dag geen voedsel meer hebben. De gemeenschappen organiseren "olla comuns" (gemeenschapskeukens), maar de meeste daarvan zijn door hun voorraden heen. Door deze dramatische situatie is onze aandacht tijdelijk verschoven van projecten op middellange en lange termijn naar het bieden van onmiddellijke voedselhulp aan de meest kwetsbare kinderen en gezinnen. We hebben dringend behoefte aan meer financiering om deze inspanningen voort te zetten. Overweegt u alstublieft een donatie te doen. Met 20 euro/dollar kunnen we voor een kleine week voedsel voor 2-3 gezinnen kopen. Wat misschien een kleine inspanning van uw kant is, zal een enorm verschil maken voor deze gezinnen! DANK U

COVID19 Noodhulp
Schuiven naar boven